Самогубство вокаліста Linkin Park: стали відомі подробиці

Вокаліста американської рок-групи Linkin Park Честера Беннінгтона знайшли мертвим у будинку біля Лос-Анджелеса в Каліфорнії вранці 20 липня, близько 9 ранку за місцевим часом.

Про це пише таблоїд TMZ.

За попередньою версією, він повісився у ванній за кілька годин до фотосесії групи, запланованої в Голлівуді.

Майк Шинода, колега Беннінгтона, підтвердив інформацію про смерть у Twitter.

“Шокований і вбитий горем, але це правда”, – написав участник Linkin Park.

У співака були проблеми з наркотиками та алкоголем. В одному з інтерв'ю він заявляв, що думає про самогубство через те, що в дитинстві пережив сексуальне насилля і його жорсткого били.

До 16 років він перепробував усі можливі види алкоголю й наркотиків. У 17 переїхав до матері, яка була настільки шокована його виглядом виснаженого наркомана, що заборонила виходити з дому. У нього продовжувались “ломки”, він пив. Незабаром, як сам визнавав, він перетворився у “хронічного алкоголіка”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поп-короля хоронили 2 місяці: скандальна історія вбивства

Та згодом із невлаштованого наркомана і працівника “Бургер Кінга” Беннінгтон у 23 роки перетворився на суперзірку, багатія, яким захоплюються мільйони.

Однак у наступні роки алкоголізм нагадував про себе. Через проблеми із залежністю, Честер їздив в окремому від всієї групи автобусі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Культового Джима Моррісона “офіційно” поховали в закритій труні

Беннінгтону був 41 рік, він був двічі одружений. Залишилося 6 дітей.

За кілька днів до смерті його помітили в студії звукозапису з товаришами по групі. Цього року Linkin Park випустили альбом One More Light.

Сьогодні вранці група опублікувала відео Talking to Myself:

Беннінгтон був на похоронах співака й вокаліста груп Soundgarden і Audioslave Кріса Корнелла, якого 17 травня знайшли мертвим у ванній кімнаті його номера, він вчинив суїцид. 20 липня – день рождения Корнелла,

Беннінгтон і Корнелл дружили. Вокаліст Linkin Park записав на його честь триб'ют (музичний альбом, що повністю складається із кавер-версій – gazeta.ua) і виступив на похороні з піснею Леонарда Коена Hallelujah.

Барабанщик Metallica Ларс Ульрих написав про Беннігтона: “Великодушний, добрий і скромний. Рідкісне поєднання у рок-н-ролі”, пише liga.net.

Linkin Park – американська мультиплатинова рок-група, заснована в 1996 році під назвою Xero і виконує музику переважно в стилях альтернативний метал, нью-метал і реп-метал, альтернативний рок, електронік-рок, поп та поп-рок. Існуючи з 2000 року під назвою Linkin Park, група була шість разів номінована і двічі удостоїлася нагороди “Греммі”.

Читать далее


Запись опубликована в рубрике Новости. Добавьте в закладки постоянную ссылку.